115

Pressemelding: Boligaktører med digital løsning for smartere innkjøp av produkter og tjenester


Type something

Av 4CastMedia

Karl Erik Thorjussen

4CastMedia

20. august 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210827132525593.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210826121134481.jpg?maxwidth=900
0

Norges største diskusjonsforum for boligeiere, byggebolig.no, har sammen med virdi.no og Boligmappa utviklet «Tilbud» – en digital plattform som skal gjøre innkjøp av produkter og tjenester fra byggenæringen enklere (tjenesten finner du på www.virdi.no/tilbud).

Ofte er det store prisforskjeller for samme arbeid, og med det kom ønsket om å lage en tjeneste der inntil 3 leverandører får mulighet til å gi tilbud til potensielle kunder. Dette sikrer at du som forbruker kan sammenligne tilbudene i ro og mak, samtidig som det skapes gode leads til leverandørene som er med i tjenesten.

Utgangspunktet for tjenesten er all den relevante trafikken inn til Tilbud-utviklernes portaler: byggeBolig.no, boligkanalen.no, boligmappa.no og virdi.no. I tillegg har de mye spennende boligdata gjennom Prognosesenteret og VIRDI, samt boligrelatert innhold/artikler.


879
b-0TrueFalse

«Vi har over 800 000 månedlige brukere på tjenestene våre, unik kunnskap og data om boligmarkedet, samt mange hundre aktuelle boligtjenesteleverandører på kundelista. Med Tilbud skal vi kombinere dette for å gi økt forbruker- og leverandørverdi», sier Håvard Heggem von Krogh, daglig leder i VIRDI AS.

304
false
b-0TrueFalse
0

Fordeler for Tilbud-brukerne

  • Tilbud-utviklernes unike oversikt over boligmarkedet brukes til å finne og verifisere de beste aktørene. Du opplever dermed bare seriøse aktører, som gir deg som avtalt.
  • Du sparer mye tid når du slipper å kontakte leverandører for forespørsler, tilbud og avtaler, samt undersøke om leverandøren er trygg og har gode skussmål – Tilbud har gjort jobben for deg.

Enkelt og gratis

Etter du har fylt ut et enkelt skjema, mottar du flere henvendelser fra seriøse leverandører. På denne måten får du oversikt over tilbydere og prisnivå. Tilbudene kan du bruke til å sammenligne priser og velge det beste alternativet for deg og din bolig.

Tilbud er gratis og uforpliktende – hvis du ikke er fornøyd med tilbudene du mottar, takker du bare nei.

Slik funker det

  1. Velg tjeneste: Finn tjenesten du ønsker tilbud på, eksempelvis «Varmepumpe», og del noen få detaljer om boligen din.
  2. Sammenlign tilbud: Du mottar flere tilbud for din boligtype fra verifiserte bedrifter. Velg tilbudet eller leverandøren som passer best for ditt behov.
  3. Få det gjort: Kontakt opprettes mellom deg og din foretrukne leverandør. Dere avtaler når, hvor og hvordan.

Fordeler for Tilbud-leverandørene

  • Bruk mindre tid på salg, og mer tid på å levere ekspertise. Tilbud finner de riktige kundene for deg.
  • Boligtjenestene bak Tilbud jobber daglig med annonsering mot bransjen, og vet hvordan de treffer aktuelle kunder på best mulig måte.

30 leverandører har allerede signert på tvers av 10 tjenestevertikaler – flere er bransjeledende.

Selskapene bak Tilbud

Tilbud er et samarbeid mellom boligtjenestene ByggeBolig, Boligmappa, Boligkanalen og VIRDI. 

VIRDI jobber for et mer likestilt boligmarked hvor forbrukerne har tilgang til samme boliginformasjon som de profesjonelle brukerne har. Dette sikrer at man har innsikten, verktøyene og hjelpen som trengs for å kunne ta gode boligvalg. Tilbud driftes av det norske selskapet VIRDI AS.

Boligmappa er boligens servicehefte. Verdiøkende dokumentasjon – automatisk!

4CastMedia hjelper aktører i byggenæringen med digital markedsføring, herunder digital annonsering, innholdsproduksjon, målgruppedata og SOME, og drifter blant annet ByggeBolig.no og Boligkanalen.

  • ByggeBolig er Norges største forum for alt som har med hus og hjem å gjøre, med over 600 000 månedlige brukere. ByggeBolig.no er nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette.
  • Boligkanalen er en plattform for innholdsmarkedsføring, laget for byggebransjen. Der kan du velge mellom innhold fra biblioteket av ferdigskrevne artikler og/eller lage ditt eget innhold og publisere det.

Kontakt

4CastMedia, Henrik Lund, (+47) 916 58 766, henrik@4castmedia.no

VIRDI, Håvard Heggem von Krogh, (+47) 922 15 661, havard@virdi.no

Boligmappa, Joachim Kjeldal, (+47) 480 44 226, joachim.kjeldal@boligmappa.no

3302
c-389TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210317130340693.png #FFFFFF
Les også