115

Konkurranse: Vinn 2 ferdigskrevne artikler!

Innholdsproduksjon er viktig for bedrifter som vil lykkes – dette vet vi godt.

Av 4CastMedia

Karl Erik Thorjussen

4CastMedia

22. juni 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210622120436443.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210622120436459.jpg?maxwidth=900
0

Har bedriften deres noe å gjøre med bolig eller hage, har du sjansen til å vinne

2 ferdigskrevne artikler fra oss i 4CastMedia.

I disse dager hvor vi er mer hjemme enn før, har det blitt populært å pusse opp. Mange søker derfor etter oppussingstips og leter etter produkter og tjenester som kan fylle et behov.

Konkurransen varer til 31. august 2021

Det er én vinner av 2 ferdigskrevne artikler. Vinneren blir kontaktet like etter konkurransen er over. Det koster ingenting å være med i konkurransen, og artiklene blir levert gratis til vinneren. 

For å være med i konkurransen:

  • Foreslå 2 gode artikkeltemaer
  • Oppgi målgruppen(e)
  • Oppgi målet med artiklene – øke salget, produktinformasjon, kjennskap til bedriften etc.
  • Skriv bidraget ditt i kommentarfeltet nederst på denne siden eller i posten i sosiale medier

Artiklene publiseres i Boligkanalen.no, og kommer da også automatisk på forsiden av ByggeBolig.no og i vårt nyhetsbrev. I tillegg kommer artiklene i Boligkanalen.no/Magasin etter tre døgn. 

Du kan gjøre hva du vil med artiklene, eksempelvis dele de i sosiale medier og legge de inn på deres hjemmeside.

Hvorfor er innhold viktig for bedrifter?

Lær om innholdsmarkedsføring i bloggen vår.

ByggeBolig og Boligkanalen

ByggeBolig.no er Norges største forum for alt som har med hus og hjem å gjøre, med over 600 000 månedlige brukere. ByggeBolig.no er nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette.

Boligkanalen.no er en plattform for innholdsmarkedsføring, laget for byggebransjen. Der kan du velge mellom innhold fra biblioteket av ferdigskrevne artikler og/eller lage ditt eget innhold og publisere det.

Til informasjon

Vi vil bruke informasjonen som innhentes fra konkurransen til å undersøke hvilke bedrifter i bransjen som kunne tenke seg innhold som en del av deres markedsføring. Det er mulig at noen av deltakerne blir kontaktet av oss på et senere tidspunkt for en prat om innholdsmarkedsføring. Ellers er det ikke noe annet som skjer med informasjonen vi får fra deltakerne i konkurransen. 

Denne konkurransen er verken sponset av, støttet av, administrert av eller assosiert med Facebook/Instagram eller LinkedIn.

title

Kontakt 4CastMedia

title

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende møte med oss? Ring (+47) 928 45 253 eller fyll ut kontaktskjemaet, så kontakter vi deg.

input field

input field

MESSAGE BOX

single button

150


3851
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210317130340693.png #FFFFFF
Les også